sunday

I solgasset på östra övre såg vi AIK förlora ikväll. Nu är det veckans sista mys i soffan, sedan läggdags. Imorgon välkomnar jag sambon in i knegarklassen. Jag ska försöka mig på ett gympass efter jobbet och på tisdag hörde jag något om innebandyträning. Varför inte.
Love

31 juli 2011

Tillbaka i Stockholm igen efter ett par dagar i Vimmerby. Laget vi följde räckte till en sjätteplats i turneringen. Adam var strålande! Vi har njutit av mysiga campingkvällar, god mat och dryck på restaurangerna och förhållandevis fint väder. AIK-Elfsborg på Råsunda får avsluta en helg i fotbollsanda. Tack alla inblandade!

Här fönar jag och svärmor skorna torra efter en match i ösregn.

i just came to say hello

Regnrusk. Ingen väderleverans i Vimmerby än så länge. Igår tittade vi på Adams första slutspelsmatch i turneringen. Vinst. Så idag fortsätter resan och vi får hoppas att det går hela vägen. Efter matchen igår gjorde vi oss iordning på hotellet innan vi åt middag på Bryggeriet intill ÅBRO. Mycket trevligt. Efter middagen fortsatte festen på familjecampingen innan vi skjutsades tillbaka till hotellet vid halv tvåtiden. Tack Fia!

salute

Fredagmorgon och solen tränger igenom persiennen. Jobbar kort dag med tanke på trippen till Vimmerby. Läste på bröllopstorget att ordet fästis används i var och varannan mening. Efter kort överläggning har jag bestämt mig för att ta efter..

Här posererar min fästis framför vår nya bil. Hur lät det?

the day

Det blev en runda till Barkarby i eftermiddag. Grabbarna hittade lite av varje. Jag lyckades hålla mig på avstånd från klädställningarna för en gångs skull. Senare tändes grillen och det blev middag på uteplatsen. En härlig kväll! Imorgon åker vi till Vimmerby för att tillbringa helgen där. Sambons lillebror spelar fotbollscup. Trevlig helg på Er.

summer fun

Nattligt besök. Tomas Waller letade sig in på Nybodagatan när klockan närmade sig midnatt. Damen låg och sov medan sambon tog på sig ansvaret att vänta på sin vän i dörröppningen. Den långa bilkörningen varvades ned med ett par öl och tv-spelslir. PlayStation 3 till salu. Intresserad?
När jag behagar kliva ut från Sveas portar idag ska vi åka till Barkarby handelsplats. Perfekt grillkväll också.


En rolig grillkväll tidigare i sommar.
Saknar dig Linnsan!


tankar till norge

Sorgens dagar. Jag tänker på hur fruktansvärt det måste ha varit på Utöya vid sjuttontiden i fredags. Många gånger om dagen skickar jag mina tankar till vårt grannland och alla berörda av det tragiska som inträffat. Nu gör jag det igen. Jorden är inte alltid en fantastisk plats.

summer times

Känslan när solen står som högst och man sitter på kontoret och jobbar? Ni vet? Hemsk.
Trots det. Vad glad man blir när den stora gula visar upp sig någon gång ibland.
Sommaren blir ju så mycket bättre då. Efter jobbet idag ska jag göra biffar på mormors vis. Himmelskt!


En bild sedan i juni när mormor och lillebror hälsade på.
Det blev ett besök på det kungliga slottet bland annat.


26 julia 2011

Trots att inläggen lyser med sin frånvaro under juli månad, råkar jag varje gång skriva julia. Den här gången gör jag inte om rubriken. Jag saknar dig vännen! Semesteruppehållet är över. Önskade på sätt och vis en liten mjukstart. Så blev det inte. Nu är det soffmys. Frågan är vad snuten i Hollywood III har att erbjuda. Inget filmgodis än så länge.
Till sist. Vet ni vad? Jag har ändrat åsikt om vår MacBook. Livets dator för fasen!

21 juli 2011

Nu har vi lurats in i MacBook djungeln. Jag har suttit i två timmar för att hitta "den här datorn". Jag har lagt in bilder i Iphoto. Men vare sig bakgrund eller fler personer än en kommer med på bilderna. Snyggt. Nej jag har inget tålamod. Nej jag är inte teknisk. Inte alls faktiskt..

19 juli 2011

Semestertider. Jag har gått in på min sista vecka, tre veckor har aldrig gått snabbare. Vi lämnar öland i slutet av veckan, det börjar rycka i storstadsnerven och jag saknar vår kära lägenhet. Hörs då!

4 juli 2011

Som jag längtat efter semester..
I fredagskväll när närmade oss Öland hämtade vi upp Johan och Sanne för att ta ett par glas vin och sätta oss på en uteservering. Vid stängningsdags begav vi oss hemåt. En släng av betongkeps drog in över Orkidégatan under lördagmorgonen. Det var inget vi hann fundera så mycket över för det vankades trädgårdfest hos sambons faster med man. Mycket trevligt och mycket sent. Och så var det söndagen.. Det som skulle bli en mysig dag i Växjö med fotboll och avslutas på Strand Hotell. Bakslag. Allergichock de luxe. In till sjukhuset i hopp om att andas lättare än genom ett sugrör. Där fick jag ligga kvar för observation. Och nu. En febrig måndag. Den sista på den här semestern har jag bestämt mig för. Högre makter. Hör ni mig?








RSS 2.0