baby love

Det sägs att den här lilla godbiten har simmat ifrån alla bebisar på babysimmet idag ;) Jag tvivlar inte på det. Jag ska snart lämna mitt skrivbord för helgledigt. Med undantag för en promenad runt sjöarna med frugan imorgon så kommer jag inte att se annat än byggdamm den här helgen. Och Kim förstås, hjärtat. Nice weekend!



mystic

Jag har sovit så dåligt inatt. Min mage har levt loppan efter att jag fått i mig mjölk igår. Hemskt! Idag ska vi på möte med Kvik Kök. Tillbringar fredagskvällen på ankdammsgatan där det ska renoveras.

juliana

NEW STYLEBYTYRA

yayy!

Vi hittade några tapetalternativ igår. Det finns en hel del att välja bland. Beslutsångest.nu.se.com. Nu sticker jag till jobbet!


DONE

Nu ska jag cykla hem till mitt hjärta. Senare ska vi bege oss till en färgbutik för att titta på tapeter. Puss!

congrats


Ett lyckligt ögonblick. Grattis Fredrik och Ingéla till tvillingpojkarna Isac och Levi.



wednesday


Onsdagsmorgon. Jag har haft ett långt telefonsamtal med en trött bostadsförening. Det finns många restriktioner gällande ombyggnad av en lägenhet. Vill tacka rörmokaren som fick mig att dra på smilbanden. "Det var spännande. Klart genomförbart."


bad

Min motivation för att skriva är skyhög. Jag önskar att jag hade ett grymt samarbetsavtal med klockan. Vi har varit i renoveringslyan hela kvällen. Lägg till en löprunda med frugan på lunchen. Tror inte att jag behöver säga att min kropp är finito. Godnatt mina hjärtan!

new in

Nya i skosamlingen. Skokrämskvittot visade sig vara längre än de från ICA. Jag övar på älsklingens finskor ikväll. Rengöring Putsning Polering Inpregnering.
Scorett 1199 :-

sept 26

Jobbdags. Idag har jag på mig min nya jacka från Guess som jag inhandlade i Finland. Jag hoppas att vädret tillåter mig att använda den fler gånger det här året. Hörs senare!


the time is running out

Klockan tickar mot måndag. Vi har hunnit med diverse nytta i helgen. Bland annat köpt nya golv till lägenheten, ser fram emot ett resultat snart. Mr och hans AIK förlorade helgens omgång mot Storvreta. Tacos till middag är ett beprövat recept för att få mannen glad igen. Tips tips! Nu laddar vi om för en ny vecka. Det lär behövas.


cosily

Nu pyser jag strax från jobbet. Observerade ett nytt läsarrekord i veckan, fantastiskt! Jag får passa på att önska en trevlig helg. Love J

photo booth

Det blir en afterwork på Ikea idag. Nej just det. Boyfriend får ju inte dricka alkohol så här års. Då får vi ta uti med garderobsplaneringen istället. För är det något vi blivit varse om när vi flyttat omkring så är det att förvaringsutrymme är a och o.


nightmare

Känslan när man vaknar med hjärtat i halsgropen av en otäck dröm. Somnar igen, och fortsätter drömma samma sak? Galet. Inatt har jag kämpat för mitt liv med lillebror Olle under armen. Vi vann! Ändå ser han skeptisk ut tycker jag. Snart får jag sniffa på dig igen sötnos.


US

Vädret känns betungande. Min mentala höstförberedelse var inte tillräcklig. 25 grader hit, tack! Jag och Julia sitter och spanar flygbiljetter till New York i maj med våra män. Det finns inte ord för hur mycket jag saknar den tjejen.


premiärspöken

Innebandytermen - premiärspöke. Varför inte ta tillfället i akt att visa vad det egentligen betyder? Ytterligare ett konstaterande under förmiddagen. Ett. Se över vinkonsumtionen. Två. Skäm inte ut boysen på innebandysajten


good start

Jag och frugan har konstaterat att det räcker med ett par glas vin innan match. Betongkeps på och nu jobb! Det är definitivt inte synd om oss..


the end

Vi hade en mycket trevlig eftermiddag hemma hos Gafvelin/De wrang. Resultatmässigt gick det AIK:s väg och två poäng för Mr. Nyss hemkomna och efter en McDrive så här sent på onsdagkvällen är det dags för bingen. Night!

boost

Ger min älskling ett uppsving inför matchen idag. Lycka till!


september 21

Dags att avverka ett par timmar på jobbet. Ikväll är det säsongspremiär för AIK i Svenska Superligan. Av den anledningen stämplar jag ut ett par timmar tidigare för mat och vin med fruarna. So long!


contrast

Linn och jag överöstes med derbykänslor igår. AIK-Djurgården, 0-1 som sagt.
Ibland såg vi så här mycket.

Sedan fick vi något sämre synförutsättningar..



INSPIRATION.

Vi har förstås inte glömt bort bröllopsplaneringen. Grekiskt är den stora inspirationen för tillfället. Stora lockar. Flätningar och slarviga uppsättningar Antikvitt blandat med guld. Jag gillar´t! Sambon är tveksam. Behöver ni förresten tips för hur man övertygar sin karl om saker och ting kan ni fråga mig. Jag titulerar mig som expert.

time

Nu drar jag till jobbet, hörs senare! Tjing

night


Kikar in här och önskar godnatt. Nu somnar jag bredvid min älskade.

ankdammsg.


Mycket har hänt på två dagar. Idag har vi tagit ledigt från renoveringen. Imorgon kör vi igen!

sometimes

Ibland vänder sig livet ut och in. Bak- och framkänslan när man tar på sig ett klädesplagg. Fastän vi pratar om ett liv. Jag är lycklig för min fina familj, vi klarar allt tillsammans. Kan enkelt summera helgen med ett ord utan särskrivning. RIVNINGSARBETE. Framåt marsch i två dagar, de orden står vi för en söndagkväll som denna. Efter jobbet imorgon vankas det fotbollsderby på Råsunda med Linn.

GREY


Grå. Emellan åt glänser jag till. Men bara för en kort stund.
Jag vill bli färgstark igen och hitta tillbaka. Men inte utan dig.
Aldrig utan dig.


new jacket

Ser ju för anskrämligt ut på bloggen när man möts av lägenhetsbilderna. Här har vi istället min blivande man i sin nya jacka. Efter träningspassen ikväll ska vi till lägenheten och förbereda inför helgens arbete. Min förhoppning är att vi hinner till Bromma Blocks (köpcenter) också. Tidsoptimist? Javisst!



project

Här kommer jag och Mr hänga på kvällar och helger framöver. Idag avlossas startskottet. 75 kvm totalrenovering! En skön sysselsättning enligt oss. Uppdatering följer. 





Det räcker nog så.

Nu släcker vi lamporna för den här kvällen. Efter jobbet idag stod det BodyCombat på schemat. Totalt talanglös. Det räcker nog så. Cyklade till Solnahallen för att se sista perioden mellan AIK-Järfälla. Jag borde ha stannat hemma. Det räcker nog så. Tittade på efterlyst ikväll. Inte alls rädd. Som sagt det räcker nog så. Godnattpuss!


KBT

Ikväll har vi en barndomsvän på besök. Stormen Katia härjar utanför fönstret. Henne är det tag i. Vilken kvinna. På torsdag får vi som sagt nycklarna till lägenheten. Anledningen till att vi flyttar från skönheten/odjuret är det sistnämnda. Jag har enorma svårigheter att sova ensam med tanke på att den är belägen på bottenvåning. Lösningen - köp en ny på sjätte våningen. Jag vet att det inte är en tillräcklig hjälp för min mörkerrädsla. Därför ska jag få ytterligare stöd av en KBT-psykolog. Mitt första besök hos henne är på tisdag och sedan är det en gång i veckan som gäller. Jag ska bli kvitt livet som mörkräddshandikappad och övriga ovälkomna rädslor. Sambon har höga förväntningar på terapin och tror att jag kommer vilja tälta här utanför framöver. Det tror inte jag.

you´re the best




Önskar att du fanns runt hörnet.
I fredags anlände mamma med vänninor och min lillebror i egen hög person. Efterlängtat! Den här gången var det extra jobbigt när de skulle åka hem. Vi kommer att ha otroligt mycket att göra nu med tanke på renoveringen av vår nya lägenhet. Nästa vecka spelas premiärmatcherna i Svenska Superligan. Landslaget börjar förberedelserna inför innebandy-VM 2012. Tiden är en bristvara. Ölandsbesök är uteslutet på ett tag.


twin towers

Tio år sedan terrorattackerna i New York. Då, elva år.
Jag minns när vi blev inkallade till mediateket i skolan för att titta på det ofattbara.. 
Igår samlades tusentals människor på Manhattan för hedra minnet av offren. Så fint!


preparing

Vi har förberett för mammabesök i helgen. Städat extra noga, bakat och handlat middagar. Jag och mamma säger ofta "Nu kunde vi ha suttit på ett mysigt fik" "Tänk om jag kunde sova hos dig nu när Mr är borta" Allt vi längtar efter i vanliga fall ska vi passa på att göra nu. För visst längtar man..



who is gonna bring you back to life

Jag blir skrämd av tanken på döden. När olyckor likt den som utplånade det ryska ishockeylaget igår, är det än mer oundvikligt att tänka på den. Anledningen till min rädsla är att förlora någon jag står nära. Fruktansvärt. Otaliga gånger har jag och min sambo pratat om just detta. Det är viktigt för mig. Ikväll ska vi åka och mäta i nya lägenheten. Nästa vecka börjar nämligen operation renovering. Medan andra slipar väggar kommer jag att slipa på tålamodet. Heja!


++

En dag i besvärlig sorg. TRAGIK.
Mina tankar finns hos Stefans familj, vänner och före detta lagkamrater.


Och vinnaren är..

Jag har tappat räkningen i nysningar den här morgonen. Armvecket har fått vad det tål. Min status är fortfarande rehabiliteringsläge efter helgens besök i Finland. Jag skulle kunna skriva aldrig mer drinkar, men aldrig mer Viking Line känns ju mer trovärdigt. Vi har sålt lägenheten, kontraktet signas om en halvtimma. Jag tar mig an den största uppgiften inför mötet. Att hålla näsan i trim. Inga nysningar då, tack!


helsinki dayspa

AIK bjöd oss på en lyxig spaupplevelse i fredags. 90 minuter skrubbning och massage. Jag började fundera. 90 minuter. En hel fotbollsmatch. Det här med att ligga still ni vet.. Men i själva verket vaknade jag lagom till slutminuterna av matchen då dreglet rann längs kinderna. Jo, det var nog skönt. Nu vill jag ta med min fästman på en SPA-helg. Lucka i kalendern sökes!


gatorade floorball tour - 11





stockholm

Hemma från Helsinki. Våra boys kröntes med silvermedaljer och genomförde en trevlig innebandyturnering. När jag hittat kameran utlovas bilder från resan. Nu ska två trötta själar titta på film. Hur många lingon finns det i världen?

RSS 2.0