21 juni 2011

Sticker inte under stol med att jag har dåligt samvete över den katastrofala uppdateringen. Här händer det saker hela tiden som jag vill dela med mig av! Med start imorgon. Då flyger sambon ur sängen klockan fyra på morgonen. Erfarenheten talar om för mig att det finns en stor risk att även jag måste öppna mina blå vid det dagset.

Godnattpuss från ett regnigt solna!

work it

Idag har det trollats med siffror och koder igen. Jag trivs jättebra på mitt nya jobb och mina kollegor är toppen! Ikväll har jag och hjärtat lagat fläskfilégryta med ris. Väldigt gott!
Jag har gått igenom bilderna från vår weekend i Marbella. Ca 200 stycken. De får publiceras i två delar, här kommer den första;

















so done

Det blev en lång sovmorgon igår innan vi tog hand om en lägenhet lik en krigszon. Vi var minst sagt nöjda när vi kunde konstatera att städningen var klar. I solgasset begav vi oss till Råsunda för att bevittna AIK-Malmö. Klockren tillställning där också Black Army firade trettio år.



13 juni 2011

I LÖRDAGS KVÄLL
Ljummen försommarkväll. Härligt! Vi avslutade på Pure tillsammans med E. Amarillo.






11 juni 2011

Svart och gult. AIK-anda i lägenheten. Idag är det fullt ös, medvetslös som gäller. Sambon har bjudit hem sitt lag, AIK innebandy. Som värdpar tillsammans med Linn och Kevin finns det en hel del att stå i. Herrarna själva befinner sig på stadsvandring. Snart sluter Sabina upp, då är "frugorna" samlade. Nu kör vi.



Här kommer två ynka bilder från Marbella.
Lill-Kim och jag.


testing

Jag är hemma en stund på lunchen och ser till lyan. Har lagt fram en klänning till kvällen och pysslat lite. Kvalitétstid. Vi har fått låna en dator av sambons föräldrar tills dess att vi kommit överens om vilken vi ska köpa. Sällan är datorinköp någon investering. Men en macbook får gärna installeras här hemma. Jo, lillebror. Den ska vara bättre än du tror ;)
Med tanke på datortillgången finns det en liten chans att jag hinner lägga upp bilder från Marbella idag.
Tjing!


9 juni 2011

Vilken mysig morgon. Omfamnad av min kära innan vi for iväg till respektive jobb. När solen tränger igenom rullgardinen skulle jag kunna dansa ur sängen. Nu är det jobb som gäller fram till sjutton. Jag ska gå ner och ge Sabina De Wrong en kram när jag får en minut över. 


Saknat dig hjärtat.


8 juni 2011

Tjugo dagar kvar till min tjugoförsta födelsedag. Att fylla år är det bästa som finns. Ord jag med all säkerhet tar tillbaka när någon slags åldersnojja smyger fram. Nog om det. Det blev inget gapande på Råsunda igår. Jag cyklade hem efter jobbet och inväntade karln som tränade flitigt. Vi lagade tacos och hade myskväll till bådas belåtenhet. 
Ikväll får vi besök av sambons familj. Det vankas studentuppvaktning i Kungsängen imorgon. Härliga tider! På fredag väntar ett möte av en spännande kvalisort.

Love


i refuse



Då.
Ensam. Med mina ögon stirrandes på rödvinet i glaset framför mig.
Blickar ut mot havet. Tillfredsställande. Vacker vy. Glad. 
Ser på hur vågorna slår in mot den spanska kusten.
Då.
En stjärnklar himmel. Två stycken kämpar för min uppmärksamhet.
Den fångas. Oundviklig kontakt.
Jag vill ha det så för alltid.
Morfar&Farmor
~<3

Jag saknar Er. Obeskrivligt.


7 juni 2011

Datorn har sagt upp sig. De sista andetagen togs precis innan vi åkte mot Arlanda i onsdags.
Nu är vi hemma igen. Utan dator..
Vi har haft en underbar vistelse i Marbella med Kims föräldrar. Tack för allt! Jag återkommer med bilder så snart jag får möjlighet. Ikväll är det landskamp på Råsunda. Det är ännu inte bestämt om det blir ett besök för vår del. Förberedelserna är i full gång inför kvällens match utanför mitt fönster här på jobbet. Sommarkänslor.


RSS 2.0